Monday, July 6, 2015

Instant Body Shape


Masuk lagi new order PB 😍😍
Bulan ni luar biasa banyak order PB, sedar tak sedar rupanya dh bulan terakhir utk rebate RM150 & RM350 utk pembelian korset PB. Patutla ramai nak REBUT PELUANG ni!!! Murah dan berbaloi!!

Lagi 2 minggu je nak raya.. Lagi la ramai nak cari korset mudah pakai ni utk dpt INSTANT SHAPE. Mudah dengan PB ni, sarung je, serta merta badan akan nampak lebih kemas, tiada lagi lemak2 terlebih, perut berlapis dan badan menggelebeh. Baru la konfiden raya nanti nak sarung kebaya ke.. Peplum ke atau jubah yg cantik2!

Xcaya.. Kene rasa sendiri. Tengok customer saya ni.. Dia mula pakai PB pada 29/10/2014. Lepas 4 hari pakai, dia PM saya sbb terkejut PB dia dah boleh kancing ke cangkuk ke 3 !!!!

Best kan??!! 
Sesiapa berminat nak memiliki korset PB ni.. Cepat cepat PM/whatsapp/telegram saya πŸ“±NAURA 014-6691696 ... Especially kalo ada tg nak sy pos.. Supaya anda dpt Instant shape raya ni. 

#coachofmoneymakers
#projekVOGUEraya
#PBexpert
#businesswithpleasure



No comments:

Post a Comment