Tuesday, July 5, 2016

Maharani, baru guna sekotak macam2 jadi!!

Baru sekotak macam2 jadi!!
Patutlah sold out seluruh Malaysia!

Patutlah bila dah start guna, mesti nak terus guna sampai bila2!

Maharani ni memang melampau bagusnya!

Kesan boleh di rasakan seawal hari pertama. Sebab tu bila habis kotak pertama, macam2 di alami oleh customer sis Ezan Hazlizan ni!!

=> sakit lutut settle!

=> badan ringan! Berat turun!

=> asma pun settle! Tak perlu lagi inhaler!

=> miss V confirmlah ketat!

=> sakit kepala takdak dah!

Wanita yang guna maharani ni sure wanita terbahagia di dunia!!

Mana nak dapat maharani ni??
Meh PM/DM/ WA Naura Auni di 014-6691696. Ready stok dan PENGHANTARAN PERCUMA KE SELURUH MALAYSIA

#maharani
#beliMAHARANIadaFREEgift
#FREEpostage
#businesswithpleasure

Sunday, June 19, 2016

Happy Father's Day Abah!!


Ramai yang cakap, muka saya sama dengan muka Abah. 
Ibu lak selalu cakap, perangai saya sama dengan Abah. 
Jenis Cool bila ada masalah dan Suka shopping 

Eh.. Bab shopping ni "saka".. Sebab tu saka shopping ni dah menurun ke anak2 Abah yang lain kan kak Husna Mohd & Murni Zuriati 

Masa kecik2 dulu, Bila demam saya nak abah yang jaga. Abah yang kejut anak dia yg susah bangun tido ni. Selalu kejut sambil ajar baca doa bangun tido. Lepas solat ajar ngaji dan kadang citer sirah nabi sebelum kami tido. 
Rindunya masa dulu😭😢

Banyak lagi kalo nak tulis pengorbanan Abah. Terima kasih Abah yang banyak bersabar dengan anak dia yang degil dan keras kepala ni. Ehehe ikut sapa la tu yerr.. ampuun abah :)

Happy father's day to Abah, Hj Mohamed bin Ismail. 
Juga buat FIL, Hj Mohamad Zulkifli Mohd Nawawi

Semoga Allah beri kesihatan yang baik buat Abah dan Ayah untuk terus beribadat kepadaMu. Tq Allah. 

#iniAbahsaya ✌️

Monday, April 4, 2016

#myBBPLUSmoment Contest 2016


PASTIKAN ANDA TIDAK KETINGGALAN!!!!!

Sepanjang bulan ini......
KINI DILANCARKAN!!!!!

16 ORANG PEMENANG BETUAH AKAN DIPILIH.

UNTUK #myBBPLUSmoment Contest 2016.

Anda minum????Anda bancuh???? Anda bersama BBplus??? Keluarga suka BBPlus???? Selfiee??? Wefie????
Apakah momen terbaik anda???!!!!! Kongsikan!!!!!!!!
 
Dan berpeluang menjadi penerima hadiah berjumlah rm2500!!!!!!

Ikut syarat2 tertera dan mulai esok.......
Give a great shot with BBPLUS!!!!!!!
Collagen termurah, tersedap dan terbaik di Asia!!!!!!

>>Syarat2 Penyertaan<<

1. Peserta terdiri dr kalangan #CATchampions atau pelanggan yg membeli BBPlus daripada #CATchampions yg sah.
2. Tiada had penyertaan.
3. Post GAMBAR dan CAPTION yg kreatif, momen bersama BB Plus Collagen di intagram dan dishare di timeline FB dgn hashtag #myBBPLUSmoment dan #CATchampions
4. Pemenang mingguan dan bulanan dipilih #cdmCAT.
5. Keputusan Muktamad.
6. Sebarang PM atau WhatsApp dan niat merasuah tidak akan dilayan.
7. PENYERTAAN BERMULA 5April2016 dan TAMAT pada 5Mei2016.

by #cdmCAT for #CATchampions 

SELAMAT MENCUBA!!!!!!!!!!

Maklumat lanjut sila whatsapp Naura 014-6691696

Tuesday, February 16, 2016

We are #CATchampion


Ini adik saya. Kami memang rapat dari kecik. Masa kecik2, baju raya kami mesti sama. Kadang2 sama patern tapi kaler je lain. 

Sabtu lepas kami sekali lagi pakai baju sama designer, terima kasih pada Mimpi Kita yg bertanggungjawab buat kami tampil elegant.

Di STG Convention 2016, Sekali lagi kami bersama2 di atas pentas sebagai penerima Award CDM RM1juta Ringgit.

We are #CATchampions !!!
Target kami sama. Nak lahirkan lebih ramai anak2 biz berjaya di bawah bimbingan kami.

#coachofmoneymakers #1networkingcoach 
#RM3jutaSebulan  #projekSTG #LetSuccessMakesTheNoise

Thursday, January 21, 2016

A Session with NA.KF @ Sibu/Kuching

Esok giliran orang2 Sarawak bertemu kami. 

Tahun baru 2016 ni, #TableTalkwithNAKF di mulai di Sibu dan Kuching. Memenuhi permintaan mereka utk coaching offline pula. 

Ilmu PERCUMA!!! Jom datang dan jumpa kami utk ilmu marketing dan cara bisnes STG dengan menggunakan teknik #themagicofparttime yang telah pun terbukti berjaya. 

• 23Jan - Hotel Kingwood, Sibu

• 24Jan - Hotel Hilton, Kuching

Whatsapp saya di 014-6691696

#coachofmoneymakers 
#onlinePreneur 
#projekSTG 
#rm3jutasebulan 
#businesswithpleasure

Wednesday, December 30, 2015

Boleh buat sales RM20K sebulan?? Ini habuannya


Berkunjung ke Butik SK lagi kesekian kalinya di tahun 2015. Nampak 3 beg besar atas meja tu... Kali ni mentor NA beli 10 pasang telekung SK ni buat konsultan2 yang mencapai sales sebanyak RM20,000 dalam sebulan. 

Sebelum ni beli 1-2 pasang je. Namun skrg ianya mustahil lagi bagi mereka yg betul2 nak tingkatkan ekonomi diri dgn mengamalkan ilmu marketing STG yang di pelajari. Hasilnya arini beli 5 kali ganda dari biasa. 

Semoga kalian terus berusaha utk lebih berjaya dan juga fokus menjalankan ibadah pada 'majikan' yang satu. 


#coachofmoneymakers 014-6691696
#RM3jutasebulan 
#businesswithpleasure 
#LetSuccessMakesTheNoise

Tuesday, December 22, 2015

KL DUCK


You call it shopping... 
I call it retail therapy 

Tq so much @fashionvaletcom 
Loves D U C K 


#coachofmoneymakers 014-6691696
#businesswithpleasure