Thursday, June 11, 2015

"Be A Coach" Contest


Assalamualaikum dan salam sejahtera
Sentiasalah mencari jalan utk ceriakan setiap hari anda.. Supaya rezeki datang melekat2. 

Alhamdulillah #NAFempire telah mengadakan contest "BE A COACH" sepanjang bulan Mac sehingga May. Tempoh 3 bulan ini bertujuan utk menggali sifat pemimpin di dalam diri konsultan2 utk membimbing dan melahirkan lebih ramai lagi leader yang berdikari dan hebat. 
Kriteria pemilihan berdasarkan jumlah sales selama 3 bulan (Mac-May '15)
SM/SSM : RM50,000
DSM        : RM100,000
DDM        : RM200,000

Pemenang yang berjaya akan mendapat designer handbag berjenama COACH. Berikut nama2 pemenang "Be A Coach"

👛 DDM Intan Diana Roslan RM258,919
Ex-banker ini begitu komited membimbing team dgn cara online dan mengadakan kelas training utk team. Menunjukkan kewibawaan sebagai seorang pemimpin meneraju team dan berjaya mencapai RM100k yg pertama. Malah beliau bukan saja layak utk 1 tiket Bangkok utk diri sendiri, beliau turut membawa bersama2 biz partner secara PERCUMA. 

👛 DSM Dg Saniah Ag Damit RM159,203
Jauh dari mentor bukan halangan seorang guru cemerlang di Sabah yg sangat komited dgn apa saja yg dilakukan. Tak mudah melatah dgn penolakan dan perkara yg negatif. Tak hairanlah beliau layak mendapat 2 tiket ke Bangkok secara PERCUMA. 

👛 DSM Anne Julia Roslan RM118,114
Peningkatan ketara sepanjang 3 bulan ini, dan semalam dgn tangisan beliau bgtau saya.. Bonus bulan May melebihi gaji beliau sebagai jururawat di Kluang yg telah berkhidmat sepanjang 12 tahun. 

👛 DSM Cikgu Hidayah Rahim RM106,129
Cikgu Dayah seorang yg kreatif dgn idea2 baru dan berkongsi buah fikiran dgn team. Masih bekerja sebagai guru di JB tak menghalang beliau utk meluaskan network di seluruh Malaysia. 

👛 SSM Herdawati Elya Kadam RM80,065
Masih bergelar seorang pendidik (Kluang), memulakan langkah bersama STG pada Feb'15 yg lepas sebagai #onlinepreneur. Mengakui biz yg lengkap dgn ilmu, mentor dan sistem yg sesuai utk semua pihak. 
Sebagai NEWBIE beliau berjaya melayakkan diri mendapat 1 tiket ke Bangkok secara PERCUMA. 

👛 SSM Norasliza Mohd Mim RM60,158
Cikgu Kimia di Pasir Gudang ini bermula sebagai seorang pengguna produk. Pada mulanya beliau agak kurang fokus. Namun bangkit apabila faham rules No. 1 utk berjaya dlm biz ialah kejar pangkat. Ajaibnya dlm biz ini membuktikan beliau berjaya melayakkan diri utk mendapat 1 tiket Bangkok secara PERCUMA dgn "the magic of part time". 

Be A Coach mencapai objektif dengan peningkatan sales NAF Empire sepanjang 3 bulan sebanyak RM1,654,949 juta. 
Terima kasih buat mentor Murni Zuriati dan Mentor Hafiz Rithduan-Cikgu Apit sentiasa memberi galakkan dan bimbingan yg berterusan. 

Juga terima kasih pada Pengasas STG, mentor Norazlin Nordin dan mentor Arifin Shah kerana menyediakan platform bisnes yg lengkap. 

Terima kasih pada semua NAF Champion Leader; DDM Haryaty Md Akhir, DDM Nik Farhana, DSM Khairulfazzly MZulkifli, DSM Iza Zahra, DSM Syima Ayub, DSM Jaedah Mohd Sapar, DSM Faridah Mohd Sapar, DSM Noredahayu Abd Rahim, DSM Ezan Hazlizan, DSM Yusliza Tajudin, DSM Nadhirah Jamian, DSM Nor Hafizah Idris, DSM Ann Adlina dan semua NAF Empire Leader.
Tahniah kerana anda juga berjaya menjalan bisnes ini secara part time. 90% kejayaan ini adalah kerana hasil tindakan anda! Teruskan buat dan buat hingga sukses!!

#coachofmoneymakers
#BeACoachbyNAFempire
#projekSTG
#businesswithpleasure
#LetSuccessMakesTheNoise

No comments:

Post a Comment