Saturday, March 31, 2012

FREE Luxury 5 Star Trip to Vietnam

Alhamdulillah bertambah seronok lepas dapat surat confirmation pada 06/02/2012 yang saya antara 600 orang yang berjaya memenangi kempen seberang laut FREE luxury 5 Star trip ke Vietnam selama 4 hari 3 malam, 22hb - 25hb Mac 2012.

And finally saya dah pun balik dari trip VVIP trip. Sungguh seronok sebab penginapan 5 star hotel, makanan dan pengangkutan di sediakan. Hanya pergi untuk bershopping, jalan2 melawat tempat bersejarah dan menarik di negara orang.

Bersama Konsultan2 Bio Ever di KLIA (hari pertama - kaler coklat)

Saya (di tepi tingkap) dalam flight Vietnam Airlines bersama biz partner Cik Mazliana (tengah) dan Puan Lily  

yang seronoknya.. adik saya; Murni Zuriati dan husbandnya Hafiz Rithduan serta anaknya Rayf Hezry merangkap biz partner saya pun berjaya dapat FREE trip ni. Dapat pergi sefamili lagi. Best sangat2!

Hotel penginapan kami ialah di Equatorial Hotel, Ho Chi Minh City, VietnamHari kedua (kaler biru) bersama mentor dan biz partner memang sangat menyeronokkan. Bermulalah penjelajahan ke Ben Thanh Market, menonton water puppet yang unik.Gala Dinner Seminar Seberang Laut di Vietnam. Bergambar bersama Mentor kesayangan CDM Norazlin Nordin dan CDM Siti Atkah serta biz partner.

Hari ke 3 kami di Vietnam (kaler purple) melawat ke Cu Chi Tunnel


Hari ke 4 kami di Vietnam..ni yang tak berapa nak best sebab dah nak kene balik Malaysia..ehehe. Seronok tau jalan ramai2..meriah sangat. 
Haaa...kan saya kata tadi..datang utk bershopping je duit kita tu..dari datang 1 beg..time nak balik beg semua org dh mula beranak pinak dengan hasil shopping mereka ...ehehe

Di Ho Chi Minh International Airport pada hari ke 4. Sedih rasa nak balik..tapi tak pe..Jun kita ke Guangzhao pula.. Anda semua nak tak FREE Luxury trip macam ni...Saya bleh share dan bimbing anda supaya anda pun dapat FREE ticket macam saya.

Saya bersama Mentor Norazlin Nordin dan Mazliana

Breakfast, Lunch, Dinner FREE, flight ticket FREE, touring FREE.....best gilerrrr!

Jom semua follow saya. kita rehatkan badan dan minda dengan pelancongan mewah dan selesa.

Macam mana caranya..boleh lah PM/text me di 014-669 1696 dan inbox saya http://facebook.com/naura.auni

No comments:

Post a Comment