Wednesday, May 4, 2011

Testimoni Bio Ever - Masalah Kesan Menapous (buang rahim)

Sebelum

Selepas

Hot! Hot! Hot!

Pn Zarinah, 41 tahun, Eksekutif.
Saya telah di buang rahim akibat fibroid pada hari lahir yang ke 39 pada 2 tahun lepas. Selepas itu bermulalah episod duka dalam hidup saya. Badan rasa sangat tak selesa, perasaan bercampur baur, kulit muka menjadi kusam dan yang paling mengerikan ianya kering, keluar bintik2 darah di permukaan kulit, membengkak dan gatal sekali. Setelah beberapa minggu apabila bengkak menyusut, satu lapisan kulit saya akan mengelupas & tertanggal (seperti pakai mask). Ini membuatkan saya merasa sangan tidak selesa dan sering berdukacita. Saya sangat kurang bersemangat untuk bekerja dan mengurus keluarga.

Pelbagai rawatan telah di cuba sehingga mencecah harga ribuan RM. Apabila kesannya mendukacitakan, saya beralih kepada rawatan tradisional. Hampir beberapa bulan saya berulang alik 'berubat' dari KL ke selatan di sebabkan beberapa pengamal perubatan mengatakan saya di'sembur' pontianak/makhluk halus. Akhirnya seorang doktor pakar menyatakan sebenarnya itu adalah tindakbalas tubuh badan saya untuk mengeluarkan darah kotor dari badan (saya kan dah dikira putus haid @ menapous)

Seorang sahabata memperkenalkan saya makanan tambahan jenama XYZ yang berharga hampir RM500 untuk kegunaan sebulan. Saya terpaksa menggunakannye berterusan bagi mengelakkan kesan sebelum ini terjadi lagi. Setelah 4 bulan, saya terasa la jugak kerana harganya. Kebetulan adik saya telah memperkenalkan KRIM NANO BIO EVER, saat saya mencubanya, saya telah jatuh hati.

Yang paling mengujakan baru seminggu menggunakannya, rakan sepejabat mengatakan saya nampak ceria, kulit muka nampak 'moist' tapi tak berminyak dan nampak 'glow'. Mereka begitu teruja dan tak sabar2 nak tau kosmetik jenama apa yang sedang saya gunakan. Kesan lain yang membuatkan saya begitu berpuas hati dengan BIO EVER ini adalah, ia bukan sahaja untuk kecantikan sahaja, malah sangat berkesan untuk kesihatan dan keintiman suami isteri :)

Wahh!! Friends out there, saya pun teruja bila kakak ni bercerita. Excited sungguh dia. Alhamdulillah, ni yang saya bertambah bersemangat nak menyapukan kat semua orang ni.

For those yang nak try free make over, book your appointment NOW!


Credit dari http://norazlinnordin.blogspot.com

Tq kak lin :)

No comments:

Post a Comment