Thursday, May 12, 2011

Herba Maharani (Kebahagiaan Rumahtangga)

Herbal Kebahagiaan Wanita & Peransang....
Antara khazanah perubatan dan amalan kesihatan yang tertua khusus untuk wanita. Ramuan khasnya telah menyerlahkan kehebatan dan keterampilan wanita sehingga kini. Herbal Maharani masih tetap menjadi pilihan utama dalam penjagaan kesihatan dan kecantikan wanita di seluruh dunia. Amalan berterusan dan manfaatkan kesihatan keseluruhan.


Formula Yang Unik

Mengikut rekod perubatan dari Dinasti Ming, Bai Feng Wan berasal dari Dinasti Tang. Semasa pemerintahan Dinasti Qing, pakar dari Hospital Maharaja telah melakukan kajian dan memperbaiki kandungan 'Wuji' (sejenis ayam hitam) Bai Feng Wan, satu produk asli negeri China dan seterusnya melantik Tong Ren Tang sebagai pembekal tunggal kepada kaum kerabat Maharaja. Malahan Maharani Ci Xi sendiri mengambil makanan tersebut sebagai penyubur dan awet muda. Seterusnya Tong Ren Tang Te Zi Bai Feng Wan sehingga hari ini telah dipamerkan dalam muzium Istana Larangan di Peking.

Saya suka sejarah Herba Maharani ni...sangat hebat..sebenarnya Ci Xi adalah gundik Maharaja. Dan Maharaja ada 3000 gundik at one time (can u imagine, kalau pun seorang tiap malam - seorang gundik hanya berjumpa Maharaja sekali dalam hampir 10 tahun!!). Dan tabib akan memastikan gundik2 ni berjumpa maharani di hari-hari yang tidak subur (logik la kan, karang beribu pulak anak Maharaja..ehehe). Maharaja hanya ada anak ngan Permaisuri jerk. Tapi ada seorang gundik ni, Maharaja mesti mau jumpa dia every week..dan beliau adalah Ci Xi.

Dah tiap minggu jumpa, maka Ci Xi pun mengandung dan akhirnya melahirkan anak lelaki. Semasa anak dia 8 tahun, maharaja gering dan mangkat. Oleh kerana anak2 Maharaja dengan Permaisuri semuanya perempuan, maka anak Ci Xi di angkat menjadi Maharaja. Jadi ibu Maharaja di panggil Maharani...tu le pasal di panggil Herba Maharani - kerana hasil amalan memakan herba inilah, Maharaja asik dok teringat-ingat je kat dia ...huhu..

Maharani Ci Xi mangkat di usia 90 tahun. dan yang surprisenya, baginda masih datang haid. Maksudnya dia tak di mamah usia kerana hormon kecantikan (estrogen) masih lagi tinggi pengeluarannya. Masa mula-mula dengar tu saya macam tak percaya, tapi pastu dah berjumpa dengan makcik berusia 70 tahun, masih lagi ada haid..(dan time tu dia baru bernikah dengan jejaka 40-an)...tau tak kenapa saya boleh tau kisah dia? Sebab biz partners saya, K Shima pakaikan dia Premium Beautiful dan supply Herba Maharani kat dia...That's prove, kita boleh lambatkan putus haid...

Herbal Maharani Hebat & Unik Kerana:-
  • Menyelesaikan masalah wanita dan remaja (keputihan, peredaran haid & senggugut)
  • Menguatkan dan mengecutkan (otot-otot rahim, sistem peranakan dan amalan selepas bersalin)
  • Melegakan masalah (sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dalam badan, lenguh-lengh kebas dan urat saraf)
  • Sistem organ dalam tubuh akan berfungsi dengan baik (Anti penuaan, awet muda, sistem kecantikan dan kesuburan)
  • Menegang dan memberi keanjalan pada kulit (payu dara, ovari, kawasan perut selepas bersalin & pinggul)
  • Meningkatkan kadar metabolism (sel darah, minda, tekanan darah, menghilangkan kelesuan & kebahagiaan kepada pasangan)
Hanya RM65 sahaja sekotak (ada 6 bebila, yang setiap satu boleh di makan 2x)
- makan sekotak pun, suami confirm dah tegur -

Jangan tunggu-tunggu...call/sms saya untuk penerangan/pembelian @ 014-6691696


sumber dari http://norazlinnordin.blogspot.com/p/produk.html

1 comment: